Omdömen

Här kan du se hur bra vi är!

Stort tack!

Vi valde att gå en privat profylaxkurs med en barnmorska. Hon kom hem till oss och skräddarsydde den helt efter våra behov. Det var helt fantastiskt och efter det kände vi oss bägge så himla peppade. Vi hade användning av allt vi fick lära oss när vår son föddes, men ingen av all den mat vi hade packat med oss åt vi upp. Det fanns helt enkelt inte tid. Han hade så bråttom ut. Stort tack för all hjälp med vår förberedelse! Vi var verkligen ett superteam.
-Sofia & Martin

Profylaxkursen hjälpte mig att lita på att kroppen kan föda!

Jag och min partner gick en profylaxkurs hos er när vi väntade vårt första barn. Inför lillebrors ankomst kände framförallt jag ett stort behov att förbereda mig igen. Repetitionskursen var faktiskt första tillfället som vi fick chans att riktigt sätta oss ner och ta in att vi skulle bli föräldrar igen. När vattnet gick så gick vi bägge in i ”profylax-mode” och det var en helt fantastiskt cool upplevelse att föda barn den här gången. Jag kunde liksom släppa taget och helt lita på min kropp, otroligt coolt!
– Anna


Yogan gav mig ökad trygghet!

Under min graviditet gick jag på er födselförberedande yoga och vill bara säga att den kursen hjälpte mig så oerhört när jag födde min son i somras! Det blev en rätt utdragen förlossning men med hjälp av det jag lärde mig på yogan lyckades jag hålla mig lugn och fokuserad nästan hela tiden.
-Ylva

 

Ovärderliga verktyg!

Tänker att ni kanske inte får så många mejl från partners men jag ville bara låta er veta att det jag fick lära mig på er profylaxkurs var helt ovärderligt för mig under förlossningen. Jag kände att jag visste precis vad jag kunde göra för att hjälpa Klara när hon födde vår dotter. Jag rekommenderar den till alla våra gravida vänner nu!
-Mårten