Om BB Stockholm Family kurser

Kurser för dig som är blivande eller nybliven förälder

BB Stockholm Family kurser är ett samarbete mellan BB Stockholm Family och Babygruppen. Babygruppen är ett kunskapsföretag som specialiserar sig på födselförberedande kurser. Sedan starten 2006 har vi utbildat tusentals föräldrapar.

Vi vet att en graviditet och småbarnsåren kan medföra oro, rädsla och en massa frågor. På våra kurser kan du vara säker på att informationen som ges är medicinskt korrekt och baserad på aktuell forskning. Våra kursledare är alltid erfarna barnmorskor, barnsjuksköterskor, läkare eller träningsinstruktörer med specialutbildning inom graviditet. Vårt jobb är att ge dig värdefull kunskap så att du kan känna dig trygg oavsett om du väntar barn eller är nybliven förälder.

Vi som driver Babygruppen är två barnmorskor med en gedigen erfarenhet från mödravård och förlossning. Vi har under många år utbildat i profylax, amning och gravidyoga och brinner för det vi gör – för att vi vet att det vi lär ut funkar! Vi har glädjen att jobba ihop med ett gäng superkompetenta kursledare. Oavsett om du är förstföderska, omföderska eller nybliven förälder har vi någonting för dig.

Vid frågor gällande kursutbudet mejla oss på info@bbstockholmfamilykurser.se

BB Stockholm Family City Mood Gallerian Jakobsbergsgatan 17

BB Stockholm Family Kungsholmen St. Eriksgatan 44

BB Stockholm Family Ekerö Bryggarvägen 8

Kvalitet innebär trygghet

Åsa Holstein

Leg. Barnmorska

VD

asa@babygruppen.se

08 – 662 06 30

Helena Ihre

Leg. Barnmorska

Utbildning & Utveckling

helena@babygruppen.se

08 – 662 06 30