NYHET! Mama Bootcamp – Bump´n Body

BERÄTTIGAD FÖR FRISKVÅRDSBIDRAG
Pris: 1590 kr

20% rabatt på alla bokningar i januari! Använd rabattkod ”Strongmom20”.

Det går även att boka in enstaka tillfällen, mejla oss för mer info.

Ett härligt och intensivt träningspass för dig som väntar barn och vill ha lite mer utmanande men ändå säker träning i grupp. Mama Bootcamp är designat för att definiera, skulptera och stärka kroppen. Vi använder oss av olika väl utvalda redskap för att kunna bygga upp hela kroppen, muskel för muskel, till peppande musik och ett bra tempo. Det här är ett roligt träningspass där du garanterat kommer att vara härligt svettig när vi är klara. Här tränar du på Kungsholmens helt nyrenoverade och superfina boutique gym.

Du kan boka kursen oavsett i vilken vecka du befinner dig i, många går på Mama Bootcamp ända fram till BF. Om du skulle ha några komplikationer såsom rygg- eller bäckenrelaterade besvär går det bra att kontakta oss får rådgivning. En kurs består av 5 klasser á 60 minuter. Babygruppens instruktörer är specialutbildade i träning under graviditet. All träning sker under eget ansvar.

Missat pass tas igen i mån av plats mejla info@bbstockholmfamilykurser.se  så hjälper vi dig att hitta ett ersättningspass.