”Från par till barnfamilj” – en inspirerande workshop

Pris: 300 kr/person

Just nu 20% introduktionsrabatt, ange rabattkod ”Barnfamilj20”.

Att få barn är en stor omställning för parrelationen. En helt ny liten person tar plats och behöver få vara i centrum. Hur underlättar vi den övergången och skapar starka relationer på ett sätt som fungerar i vår nya familjekonstellation? Hur tar vi oss an rollerna som förälder och partner på ett sätt så att samspelet blir smidigare och vi mår bättre tillsammans? 

Trots att det är något av det mest komplexa vi går igenom så förväntas, konstigt nog, allt bara falla på plats av sig självt när vi bildar familj. Vi ska förstå oss själva, vår partner, vårt lilla barn ,vår relation och vår nya tillvaro. Så är oftast inte fallet, om någonsin. Vi behöver prata ihop oss och hitta sätt att fungera hållbart tillsammans på ett sätt som gör att vi kan möta varandra och förändras tillsammans över tid. 

Vid ett tillfälle á 2 timmar träffas vi, pratar och gör övningar för bygga en trygg bas till kommunikation i er familj. Vi går igenom förhållningssätt och exempel som kan vara bra att ha med sig i föräldraskapet och relationsskapande i den nya familjen. Den här workshopen är en investering för framtiden! 

Anna Fredin är utbildad beteendevetare och Föräldra- och Familjecoach.
Hon stöttar föräldrar i att utveckla sitt personliga föräldraledarskap och
par i att stärka sin parrelation.