Förlossningskurs ”Omföderska”

ALLA KURSER INSTÄLLDA UNDER HELA HÖSTEN PGA CORONA-SITUATIONEN.

Vi har spelat in informationsmaterial som du kan titta på online när det passar dig.

KOSTNADSFRI

Kursen erbjuds för dig som är inskriven på någon av BB Stockholm Familys barnmorskemottagningar. (Om du valt att lista dig för att föda på BB Stockholm men ej är inskriven på någon av BB Sthlms barnmorskemottagningar är du alltså INTE berättigad att boka in dig på den här kursen).

Vi på BB Stockholm/ BB Stockholm Family är stolta över att kunna representera hela vårdkedjan och ge de bästa förutsättningarna inför födande och kommande föräldraskap. Det här är en exklusivt framtagen kurs som vi erbjuder de som ska välkomna ytterligare ett barn in i familjen. Med det följer andra tankar och funderingar jämfört med första graviditeten.

Kursen, som omfattas av ett tillfälle á 2 timmar. Här repeterar vi och tar upp frågor kring födandet, den första tiden efteråt och amningen. Fokus läggs på syskon, föräldraskap i den nya familjen samt på relationen.

Ta gärna med något att äta, frukt eller liknande till pausen.

Det finns inga väntlistor, ev avbokningar syns som bokningsbara platser på hemsidan. Anmälan är bindande och vi avbokning kan vi ej garantera plats på ny kurs.

Avbokningar görs till info@bbstockholmfamilykurser.se ange vilka personer du vill avboka samt datum du bokat in kurs. Enklast är alltid att vb din bokningsbekräftelse till oss.