Förlossningskurs ”Födandet”

ALLA KURSER INSTÄLLDA UNDER HELA HÖSTEN PGA CORONA-SITUATIONEN. DET FINNS INGA PLANERADE KURSER I NULÄGET.

Vi har spelat in informationsmaterial som du kan titta på online när det passar dig.

KOSTNADSFRI

Kursen erbjuds enbart för dig som är inskriven på någon av BB Stockholm Familys barnmorskemottagningar. (Om du valt att lista dig för att föda på BB Stockholm men ej är inskriven på någon av BB Sthlms barnmorskemottagningar är du alltså INTE berättigad att boka in dig på den här kursen).

Är du inskriven på någon annan MVC/barnmorskemottagning är du INTE behörig att anmäla dig till kurserna på den här sidan men är varmt välkommen att anmäla dig till informationskvällar/förlossningsföreläsning hos BB Stockholm, för bokning & information följ länken –>Informationskvällar på BB Stockholm för dig som inte är inskriven hos oss
Du behöver kunna visa upp din bokningsbekräftelse vid förfrågan.

Det här är delen – ”Födandet”– omfattar födandets olika skeden, hur man kan förbereda sig samt smärtlindring hålls av våra erfarna barnmorskor som jobbar på BB Stockholm. Denna del hålls i aulan på Danderyds sjukhus. 

Vi på BB Stockholm/ BB Stockholm Family är stolta över att kunna representera hela vårdkedjan och ge de bästa förutsättningarna inför födande och kommande föräldraskap. Av den anledningen är vår kurs uppdelad i två delar; ”Födandet & ”Då barnet är fött”

De olika delarna bokas separat, en förlossningsförberedande (”Födandet”) del samt en föräldraförberedande del (”Då barnet är fött”). Vi rekommenderar varmt att man går bägge delarna, det spelar ingen roll i vilken ordning de tas, men de flesta väljer att först gå ”Födandet” och därefter ”Då barnet är fött”.

Ta gärna med något att äta, frukt eller liknande till pausen.

Det finns inga väntlistor, ev avbokningar syns som bokningsbara platser på hemsidan. Anmälan är bindande och vi avbokning kan vi ej garantera plats på ny kurs.

Avbokningar görs till info@bbstockholmfamilykurser.se ange vilka personer du vill avboka samt datum du bokat in kurs. Enklast är alltid att vb din bokningsbekräftelse till oss.

ALLA KURSER INSTÄLLDA UNDER HELA VÅREN OCH SOMMAREN PGA CORONA-SITUATIONEN. DET FINNS INGA PLANERADE KURSER I NULÄGET.